Lärande via Agilportalen sker "flippat"

Våra lärandeprogram drivs med deltagaren och lärandet i fokus

Hur går våra utbildningar till?

Vi på agilportalen erbjuder allt innehåll som faciliterade lärandeprogram. Dessa kan beställas anpassat till er organisation alternativt att ni går på någon av de starter vi kör tillsammans med någon av våra samarbetspartners, IHM Business School eller Chefakademin.

Våra utbildningar bedrivs enligt ett standardiserat koncept där självstudier blandas med praktiskt orienterade livesessioner samt praktisk tillämpning via studiegrupper eller direkt i era team.  

Utbildningskonceptet brukar kallas för flipped-classroom och handlar om att skapa förutsättningar för maximalt lärande och görande. Vi spenderar helt enkelt mer tid än i traditionella utbildningsupplägg på att göra, testa och utforska snarare än att lära ut.

För att förklara hur detta går till kan ni titta på nedanstående korta videos:

Vad säger forskningen?

Flipped Classroom-modellen har förändrat utbildningsvärlden genom att ställa dig, som elev, i centrum för ditt eget lärande. Forskning visar att detta upplägg ökar engagemang och förståelse genom att låta elever förbereda sig i sin egen takt med videolektioner och material hemma, vilket frigör värdefull klassrumstid för djupare diskussioner och praktiska tillämpningar. Detta skapar en mer personlig och interaktiv inlärningsupplevelse, där du aktivt kan delta i din egen utbildning, snarare än att passivt ta emot information. Med Flipped Classroom får du en utbildning som är anpassad efter dina behov och lärostil, vilket leder till högre förståelse, bättre minnesbehållning och mer meningsfulla läroerfarenheter.

(Källor: Educational technology journal, Journal of educational and health promotion, Asia Passific education review)

Företagsanpassat

Att leverera agilt – Företagsanpassat

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? För att förstå detta behöver vi sätta oss in i historien bakom och titta på varifrån agile kommer och hur det har utvecklats.

PwC only

Leading and working in complexity

This course is specifically designed for PwC Sweden for internal use and can only be accessed by PwC employees.

If you are interested in taking part of a similar course please contact us.

Chefakademin

Att leverera agilt

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? För att förstå detta behöver vi sätta oss in i historien bakom och titta på varifrån agile kommer och hur det har utvecklats.

IHM

Agil förändringsledning IHM

Denna kurs ges i samarbete med IHM Business School du kan endast anmäla dig till denna via IHM.

Enligt offert

Agilt för ledare

Den här kursen riktar sig till ledare och chefer som vill förstå vad agile handlar om. Du vill sätta dig in i hur du skall förhålla dig till de agila teamen och vill förstå varför ditt förhållningssätt påverkar effekten av agile.

Enligt offert

Leda förändring Agilt

Leda förändring Agilt är en kurs som riktar sig till dig som vill lära dig hur man kan driva förändring med hjälp av ett agilt förhållningssätt.

Be om offert

Agile för teams

Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om Agila metoder, historiken bakom samt hur man kan bygga trygga och effektiva team.

5,000

Agilt för projektledare

Den här kursen riktar sig till traditionella projektledare som börjar bli mer nyfikna på det här med Agile. Vad är egentligen det där med Agile? Vad står det för? Vad ligger bakom? Och hur funkar det där Scrum egentligen? Dessa och många andra frågor får du svar på i följande kurs.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen